Tjänster

Transport:

Med vår stora fordons- och maskinpark är vi en komplett transportpartner på bygg- och marksidan.

Försäljning av jordprodukter:
I vår anläggning i Wallhamn på Tjörn har vi licenstillverkning och försäljning i lösvikt av olika jordar för Hasselfors Garden. Vi har ett stort sortiment som bland annat innehåller olika rotogräsfria utomhusjordar och täckbark. Vi tillverkar produkter som lämpar sig både för hobbyodlaren som för proffset och erbjuder dessutom dygnet runt-leverans till kund – årets alla dagar. Kontakta oss för mer information.

  • Exempel på några av våra jordar är Gräsmattejord – för anläggning av gräsytor, både för sådd och utläggning av färdiggräs. Den är mullrik och sållad så att den är lätt att lägga och skall användas där det inte finns krav på ogräsfrihet.
  • Trädgårdsjord E (”Enköpingsjord”) som är en mycket bra jord för anläggning av planteringsytor för buskar, träd perenner och gräs. Det är en jord som har många fina referenser bl a perennrabatterna i Enköping och Världens park i Göteborg. Trädgårdsjord E är rotogräsfri och finns i tre varianter mineralgödslad, naturgödslad och ogödslad.

Samarbetspartner:

Hasselfors Garden - tillverkar och säljer kvalitetsprodukter för trädgårdsskötsel. I sortimentet har de inom- och utomhusjordar, torv, täckbark, gödsel och dekorationsprodukter som pinjebark, sten och leca. De tillverkar produkter både till den "vanlige" hobbyodlaren och till proffset.
www.hasselforsgarden.se

Lindmarks Åkeri AB

Vallhamn Industriväg 214
471 93 KÅLLEKÄRR

Telefon: 0705 - 29 04 45
E-post: info@lindmarksakeri.se


Hemsida & Design av  Webbyrå  Intendit